Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Kradel radiatorje, ventilatorje in cevi

Ogrevanje Barbara Milavec
V neregistriranem avtomobilu je 21-letnik brez vozniškega dovoljenja prevažal ukradene predmete.

Policist je včeraj dopoldne v Novem mestu ustavil 21-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Novega mesta. Med postopkom je ugotovil, da kršitelj vozi neregistriran in poškodovan avtomobil, ki je od leta 2011 odjavljen iz prometa. Na avtomobilu sta bili nameščeni različni registrski tablici, ena je bila ukradena. S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da 21-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov so ga policisti obravnavali že devetkrat.

Policisti so ugotovili še, da je imel voznik v avtomobilu različne ukradene predmete. Osumljenec naj bi dopoldne vstopil v prostore podjetja v Novem mestu in ukradel dva večja radiatorja, 42 delov ventilatorjev in kovinske cevi.

Avtomobil z ukradenimi predmeti so mu zasegli. Ovadili ga bodo zaradi kaznivih dejanj tatvin in na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi kršitev cestno prometnih predpisov.

Komentarjev 4
  • murderone 15:33 09.julij 2013.

    Ma pižda ,če pa ni več žlebov! Žato šmo še pa čigani odločili ,da naredimo skupinski samomor!!! Pižda čivili a nas boste podprli in pomagali narediti skupinski samomor?Pižda sem hotu od civila kupt cyclone B pa prav ,da nam ga bo kar šenku!!!

  • Stolp 14:39 09.julij 2013.

    Obravnavali že devetkrat! Nič jim ne morejo! Delajo lahko kar čjo!

  • Stolp 14:37 09.julij 2013.

    Zna se tko su(Dolenjska) a nesmemo da kažemo!Pa kako se prav rogajo roki pravice. Z različnima tablicama! Prav v posmeh organom, ki jim nič ne morejo ker so zaščiteni kot tamkajšnji 'kočevski medved'.