Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Kradla sta navtično opremo

Zasežena navtična oprema
1/7
PU Koper
Koprski policisti so zasegli več kosov navtične opreme, za katere menijo, da izvirajo iz kaznivih dejanj, storjenih na območju celotne slovenske obale.

Policisti policijske postaje Koper so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta domačina, stara 25 in 26 let,  na območju Izole in Kopra izvrševala tatvine navtične opreme iz plovil. Opravili so hišne preiskave, pri katerih so jima bili zaseženi izvenkrmni motorji, navigacijske naprave, več rešilnih jopičev in oblek iz neoprena, razni deli plovil ter vodne deske in vodna tuba.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo kaznivih dejanj. Zoper oba osumljena bodo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru podali kazenske ovadbe.

Iščejo lastnike opreme

"Pozivamo vse, ki so jim bili predmeti ukradeni s plovil ali drugih prostorov, da se zglasijo na Policijski postaji Koper z namenom prepoznave zaseženih predmetov. Prav tako pozivamo, da lastniki prijavijo ukradene predmete s plovil, če kaznivega dejanja do sedaj še niso naznanili policiji," pravijo na koprski policijski upravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.