Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Kraje se jima niso izplačale

zapor Shutterstock
Dva moška, stara 32 in 29 let, sta bila 28. februarja pridržana zaradi suma večih tatvin. Z osebnega avtomobila naj bi odtujila kovinska platišča, pnevmatike, navigacijsko napravo in druge predmete.

Kasneje istega dne sta bila osumljena vloma v osebni avtomobil in kraje cigaret iz notanjosti so sporočili iz policije. Zaradi alarmne naprave sta s kraja pobegnila, vendar so ju policisti izsledili v bližini in jima ukradene predmete zasegli.


Naslednji dan so policisti iz Policijske postaje Maribor II na njunih domovih opravili hišni preiskavi, kjer so našli ukraden tovorni avtomobil in motorno kolo. Odkrili pa so tudi več odtujenih predmetov, predvsem električno ročno orodje.

Zaradi suma storitve več kaznivih dejanj tatvin in velikih tatvin je včeraj preiskovalni sodnik za 32-letnika odredil pripor, 29-letnik pa je ostal na prostosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.