Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Kranjski policisti obravnavali sumljivo vozilo

Alkotest Boštjan Tacol
Vozil z 2,5 promila alkohola, neveljavnim vozniškim dovoljenjem, neregistriranim avtomobilom in različnimi registrskimi tablicami.

V Cerkljah na Gorenjskem, so včeraj popoldne Kranjski policisti obravnavali 49-letnega voznika, ki je vozil z 2,5 promila alkohola, z neveljavnim vozniškim dovoljenjem, neregistriranim avtomobilom in registrskimi tablicami dveh drugih vozil.

V vozilu je bil za nameček še nemiren potnik, ki med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, poleg tega je med postopkom kršil tudi javni red in mir.

Tako voznika kot potnika so policisti obravnavali v prekrškovnem postopku, vozilo ter registrske tablice pa zasegli.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 19:08 13.april 2016.

    Slovensko zakonodajo , kar se tiče pristojnosti in delovanja prometne policije vrzite v smeti in prevedite prometno zakonodajo USA !

  • Žurnalček 19:05 13.april 2016.

    A to jim je sumljivo vozilo ? Men deluje po opisu tako , da bi morali policisti pri zaustavljanju že uporabiti orožje in ne bo miru , predno ne bodo takoj takšne ustrelili , pa šele potem vprašali kdo so ...prikaži večso ! Kje piše , da voznik ni bil terorist ? Po čemu bi naša policija sploh takole na prvi pogled spoznala terorista ? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE življenja ali smrti za same policiste , jaz se z njimi hvala ne bom ukvarjal niti jih lovil. Da vprašam drugače: Po kakšnih znakih , bi sploh vi spoznali terorista , če vam tale s 5-imi kršitvami zakona ni bil sumljiv !

  • Avatar Leon
    Leon 15:57 13.april 2016.

    ...pa v kratkih hlačah je vozil ? ha,ha,ha,ha