Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Kriva hitrost in izsiljevanje

Prizorišče nesreče, v kateri sta prejšnji teden življenje izgubila kar dva motor
1/6
Žurnal24 main
Motorista, ki sta umrla v včerajšnji hudi prometni nesreči, nista imela vozniških dovoljenj, prav tako naj bi vozila prehitro, voznica osebnega avtomobila pa ju je domnevno izsilila.

"66-letna voznica osebnega vozila znamke Ford Focus je vozila po lokalni cesti od naselja Vojsko proti Vasci ter v križišču z lokalno cesto za naselje Polje zavijala levo, pri tem pa domnevno ni pustila mimo vozil, ki so prihajala iz nasprotne smeri, in vozila naravnost," so sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Po lokalni cesti sta tedaj pripeljala 32-letni voznik motornega kolesa znamke BMW S1000RR in 27-letni voznik motornega kolesa znamke Yamaha YZ-R1. Policija domneva, da vožnje nista prilagodila razmeram na cesti. 32-letnik je zato trčil v desno polovico sprednje strani osebnega avtomobila, 27-letnik pa v zadnjo stran.

"Po trčenju sta oba voznika skupaj z vozili zdrsela po vozišču. Vozilo 27-letnika je med drsenjem po vozišču trčilo še v prednji del osebnega vozila znamke Renault Clio, ki ga je po lokalni cesti iz smeri Vojska proti Vasci za vozilom Ford Focus pripeljala 25-letna voznica," so še sporočili s policijske uprave.

Oba motorista sta umrla na kraju nesreče, voznica forda focus pa je huje poškodovana in na zdravljenju v kliničnem centru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.