Slovenija > Črna kronika
47 ogledov

Krogla v strehi avtomobila

slovenija, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Krogla naredila luknjo v strehi avtomobila.

Včeraj dopoldan so novomeški policisti opravili ogled poškodovanega osebnega avtomobila, ki naj bi ga poškodovala krogla naboja.

Do poškodovanja naj bi prišlo domnevno v sredo zvečer v Regrči vasi. Krogla je naredila luknjo v strehi in se zagozdila med oblogo in streho. Policisti so izstrelek zasegli, nadaljujejo pa preiskovanje in iskanje osumljenca zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Komentarjev 2
  • nostradamus 11:54 28.december 2013.

    se ne strinjam povsem odvisno iz katerega orozja je bila krogla izstreljena kratkocevno,dolgocevno,kaliber itd vse to vpliva pa tudi strel v nebo ni enak strelu ki ga sprozis vodoravno ali pod kotom 45% v vsakem primeru pa bedaki kdorkoli je ...prikaži več ze streljal bi se moral zavedati posledic ki bi bile lahko veliko hujse kot je preluknjan avtomobil

  • Žurnalček 11:35 28.december 2013.

    Če streljaš v zrak - Švedi- krogla ne postane vesoljska raketa in gre v vesolje ampak po kakšnih 2km višine začne padati nazaj na planet Zemljo . Tega pa oni ne tazumejo , no pa ne razumejo tudi kaj drugega ...prikaži več , kot naprimer ne krast !