Slovenija > Črna kronika
675 ogledov

Kršil številna pravila, zaletel se je v policijski avto in skoraj povozil policista

Policijski avtomobili A. L.
29-letnik je vozil pod vplivom drog.

Velenjski  policisti  so  včeraj dopoldne večkrat pravilno ustavljali voznika, ki  je objestno vozil ter s svojo vožnjo ogrožal sebe in druge udeležence cestnega prometa. 

Med drugim je v krožišče zapeljal v nasprotni smeri, v naselju vozil s krepko prekoračeno hitrostjo, večkrat vozil po levem delu vozišča, nevarno prehiteval …Znakov policistov, ki so ga pravilno ustavljali, ni upošteval.  

V Podgorju pri Slovenj Gradcu, je trčil v policijsko vozilo in zapeljal proti policistoma, ki sta na srečo uspela pravočasno odskočiti, sicer bi ju povozil. Za ustavitev so policisti uporabili tudi stinger.  

29-letnega voznika, doma z velenjskega območja, ki je bil na hitrem testu za droge  pozitiven, vozil pa je tudi brez vozniškega dovoljenja, so policisti pridržali. Kazensko ga bodo ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nevarne vožnje in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Heidelberg streljanje Slovenija Nova Gorica: Poklical policijo in grozil, da bo streljal, sledilo je tole Policijska kontrola prometa Slovenija Med kontrolo zaznali nepravilnosti, vozniku 3000 evrov kazni

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • kapljač 19:55 31.oktober 2022.

    Okol državnega zbora bi za takšno vožnjo požel celo aplavz !

  • Naklonsky 12:38 31.oktober 2022.

    mr. Moon?