Slovenija > Črna kronika
76 ogledov

Krvav vikend za motoriste

Nesreča pri Šempasu JZ GRD GE Nova Gorica
Poleg hude prometne nesreče na Tolminskem, kjer je včeraj umrl motorist, se je še ena huda nesreča z udeležbo motorista v petek zgodila pri Šempasu.

V soboto ob se je na cesti Tolmin-Kobarid pred naseljem Idrsko zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 30-letni motorist z Obale.

PREBERITE: Še ena tragedija na naših cestah

A to ni edina huda prometna nesreča, v kateri so bili v minulih dneh udeleženi motoristi. 30-letnik se je poškodoval v nesreči, ki se je v petek zvečer okoli 21. 30 ure zgodila na regionalni cesti Šempas - Črniče, zaradi neprilagojene vožnje motorista ter nepravilnega vključevanja voznika avtomobila v promet.

Pristal v tovornem prostoru

"Motorist, je med vožnjo uporabljal motoristično zaščitno čelado, je skozi steklo na desnem krilu zadnjih vrat tovornega prostora kombija padel v tovorni prostor in tam obležal," je pojasnil Dean Božnik s PU Nova Gorica. Hudo poškodovanega so ga odpeljali v šempetrsko splošno bolnišnico

Tri nesreče z lažjimi poškodbami

V nedeljo zjutraj se je poškoval tudi motorist, ki je na Cesti med vinogradi pri Kopru zapeljal s ceste. Ena oseba je bila poškodovana v nesreči na cesti Sostro-Podlipoglav, kjer je padel motorist s sopotnico.

V soboto zvečer sta na cesti Ihan–Študa pri nadvozu čez avtocesto v občini Domžale trčila motorist in kolesar. Eno poškodovano osebo so odpeljali z reševalnim vozilom.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • marabunta 22:28 29.maj 2016.

    motorist v nesreči pri Kopru se ni samo poškodaval, ampak je tudi umrl