Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Krvava cesta

Voznica je umrla še na kraju nesreče. Žurnal24 main
Okoli sedme ure zjutraj se je na glavni cesti med Zagorjem ob Savi in Litijo zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Dvaindvajsetletna voznica je zaradi zmanjšane vidljivosti z avtomobilom med prehitevanjem oplazila pred njo vozeči avtomobil. Pri tem je njeno vozilo zasukalo na levo stran cestišča, vanjo pa se je zaletel 25-letni voznik. Prehitevajoči avto je odneslo s ceste in ga obrnilo na streho. Voznica je zaradi poškodb umrla na kraju nesreče, voznik drugega avtomobila pa je bil le lažje poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Umrl tudi 36-letnik
V četrtek ob 17.15 se je v Jurskem Vrhu, približno petsto metrov pred mejnim prehodom Jurij na območju Šentilja zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila. 36-letni voznik, doma iz okolice Pesnice, je vozil po regionalni cesti iz smeri naselja Jurij proti mejnemu prehodu Jurij. V levem ovinku je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v obcestni jarek, trčil v brežino in na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.