Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Kupljena soproga ubila moža

Avstrijec za okoli 3.000 evrov kupil soprogo iz Gane. Ta naj bi ga ubila in nato zažgala stanovanje, da bi prekrila sledi.

Avstrijska policija sumi 36-letno Sarah, ki prihaja iz Gane, da je do smrti pretepla svojega 56-letnega soproga Haralda. Nato pa naj bi zažgala stanovanje in tako prekrila sledi, sama pa je v spodnjem perilu in s hlačami,zavitimi okoli vratu, zbežala.

Hotela ga je razkosati

Domnevno naj  bi Harald svojo soprogo pred nekaj leti kupil od poslovnega partnerja za 3.000 evrov. Večkrat naj bi jo že prijavil zaradi nasilništva, prepiri so bili tako glasni, da o njih marsikaj vedo povedati tudi sosedi, piše oe24.

Policija je ugotovila, da ga je po smrti najverjetneje hotela razkosati – začela naj bi mu že rezati nogo, ko je ugotovila, da ne bo uspela, se je odločila za požig.

Kljub temu da je imela prepoved približevanja soprogu, se je pred nekaj dnevi vrnila. Zanikala je, da bi storila zločin, policiji pa ni znala niti natančno povedati, koliko otrok naj bi imela doma v Gani, priznala je le, da je v Avstrijo prišla nelegalno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.