Slovenija > Črna kronika
7506 ogledov

Lastnik izgubil življenje, Bo-bo in Stella nujno potrebujeta dom

Bo-bo in Stella
1/4
Osebni arhiv
Na naše uredništvo sta se obrnili hčerki 53-letnega Romana Debeljaka, ki je tragično preminul v nesreči 12. avgusta.

Kot nam je o nesreči pojasnila Milena Trbulin iz Policijske uprave Celje, je 53-letnik 12. avgusta letos v dopoldanskih urah v okolici stanovanjske hiše na Ostrožnem pri Ponikvi, ki stoji neposredno ob železnici, sprehajal psa.

"Okoli 9.20 ure je na relaciji iz smeri Ostrožnega pri Ponikvi proti Dolgi Gori peljalo vozilo za vzdrževanje železniške infrastrukture. Vzdrževalca na vozilu sta opazila, da je na železniško progo pritekel pes in sta sprožila zvočno opozorilo," opisuje Milena Trbulin. 

Dodaja, da je za psom na nasip proti tirom nenadoma stopil 53-letni občan. Vozilo za vzdrževanje železniške infrastrukture je s sprednjim delom trčilo v psa in nato z levim delom še v 53-letnika, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

"Glede na zbrana obvestila in ugotovitve ogleda je bila tuja krivda za nesrečo izključena. O dogodku smo s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Celju," je sklenila.

Azijski ovčar in belgijka

Kot sta nam pojasnili hčerki preminulega, je imel njun oče tri pse, ki jih je imel zelo rad. Nenazadnje o tem priča dejstvo, da je svoje življenje žrtvoval za psičko Džino, ki je žal tako kot skrbnik umrla nesrečnega 12. avgusta.

Roman Debeljak pa je imel še dva čudovita psa, ki zdaj nujno potrebujeta dom. Prva je belgijska ovčarka Stella, ki ima sedem let in potrebuje veliko ljubezni ter dolge sprehode.

Bo-bo in Stella | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Topel dom išče tudi štiriletni azijski ovčar Bo-bo. Hčerki pokojnega bi najraje našli skupen dom za oba, oddajata pa ju tudi ločeno.

Bo-bo in Stella | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Če bi psa radi posvojili, pišite na elektronski naslov bratu pokojnika na zivkousa@yahoo.com

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.