Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Lastniku trčenega pomagal neznanec

Obvestilo Bralka
Gorenjec je na parkirišču pri jezeru v Preddvoru pustil svoje vozilo, ki ga je nekdo trčil in iz parkirišča odpeljal. Neznanec, ki je to videl, je pravico vzel v svoje roke.

Gorenjca, ki je nedeljsko sončno popoldne preživel v okolici jezera v Preddvoru, je ob povratku na parkirišče, kjer je pustil svoje vozilo, čakalo neprijetno presenečenje. Njegovo vozilo je namreč ob njegovi odsotnosti nekdo trčil oziroma poškodoval.

Povzročitelja škode bi težko izsledil, saj je ta odpeljal, ne da bi pustil svoje podatke. Dogajanje je opazoval neznani poštenjak, ki se je odločil pomagati lastniku poškodovanega avtomobila; za brisalce na vetrobranskem steklu mu je pustil listek s podatki voznika oz. vozila, ki je trčil v njegovo.

Policisti z iskanjem povzročitelja tako niso imeli pretirano veliko dela, včeraj so ga že izsledili, našli so ga v  sosednji  vasi.  Zaradi  nepravilnega premika in pobega s kraja prometne nesreče so ga kaznovali z globo.

Komentarjev 3
  • GROM X 16:15 12.maj 2015.

    To si lepo razložil in sedaj je razvidno ,da ni odpeljal še avto v katerega je trčil.

  • Xerxes 12:54 11.maj 2015.

    In namesto neznanec raje napišite lepo vzgojeni občan ali kaj podobnega. nevzgojeno teslo, ki je odpeljalo, ne da bi pustilo podatke, pa je želelo biti neznanec..

  • pesekinmorje 12:47 11.maj 2015.

    "... pustil svoje vozilo, ki ga je nekdo trčil in iz parkirišča odpeljal ..." Pravilno bi šlo takole: nekdo je trčil v vozilo (in ne "ga je trčil") in odpeljal s parkirišča (in ne iz).