Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Lažni policist posiljevalec v zapor

Lisice Shutterstock
Končalo se je sojenje 21-letniku iz Dolnje Bistrice, ki se je lažno predstavljal za policista v civilu.

21-letniku je murskosoboško tožilstvo očitalo kaznivo dejanje lažnega izdajanja zauradnoosebo, kaznivo dejanje spolnega nasilja in kaznivo dejanje spolnega napada na osebo mlajšo od 15 let. Na sojenju, ki je bilo zaradi občutljivosti zaprto za javnost, je sodišče obdolženca obsodilo na 4 leta in 10 mesecev zapora, piše sobotainfo.com.

Moški gre v zapor, ker se je vsaj petim oškodovankam novembra lani lažno predstavljal za policista v civilu, pri čemer je kazal doma izdelano službeno izkaznico. Ženske oz. dekleta je med drugim preiskalin od njih zahteval, da mu pokažejo predmete, ki jih imajo pri sebi, dve dekleti je spolno napadel, komaj 14-letnico pa naj bi celo posilil.

O svojih dejanjih bo lahko v zaporu razmišljal celih 58 mesecev. 

Komentarjev 4
  • tralala 13:33 26.marec 2015.

    Da to naredi mojemu otroku, posvetim življenje temu, da mu odrežem tiča in jajca in mu zatlačim v gobec.

  • mph 13:28 26.marec 2015.

    Saj to je najbolj gnusno pri zakonih, jasno, da bo ponavljal, ko pride ven, ga skoraj ni, ki ne bi. V zaporu si nabere samo dodatne izkušnje. Takšne je treba TRAJNO odstranit iz družbe, če jih že ni možno, kot ...prikaži več bi bilo pravično, pobit. Še posebej pa bi to moralo veljat za takšne, ki so že zlorabili otroke. Zame je zločin takega spustit kadarkoli še nazaj, ko jih je že tako potencialnih še neodkritih bomb preveč.

  • romy 09:00 26.marec 2015.

    To pa me razp.....tako malo je dobil,eni ljubki deklici pa uničil nadaljnje življenje. Svinjarija po slovensko.Upam da bo dobil vsaj 10let ko bo po vrnitvi na prostost dejanje ponovil.