Slovenija > Črna kronika
113 ogledov

Lisica napadla dojenčka

lisica Shutterstock
Lisica se je splazila v otroško sobo in napadla dojenčka. Mama otroka jo je pregnala, vendar je dojenček utrpel hujše poškodbe.

Minuli teden je lisica v južnem Londonu napadla štiri mesece starega otroka. Zaradi poškodb na rokah so ga odpeljali v bolnišnico.

"Ta vrsta napadov, četudi grozna, je redka, vendar moramo kljub temu narediti več, da bi zajezili naraščajoč problem urbanih lisic," je za britanske medije povedal londonski župan Boris Johnson.

Metropolitanska policija je sporočila, da še preiskuje okoliščine napada, medtem ko v bolnišnici St. Thomasa, kjer se zdravi otrok, nočejo komentirati njegovega zdravstvenega stanja.

Po poročanju BBC je bila mati doma, ko je slišala grozen krik. Šla je v sobo, kjer je spal otrok. Našla ga je na tleh z rokami v lisičjem gobcu. Zagrabila jo je panika in je naredila vse, da bi odstranila lisico, tudi tako, da jo je brcnila.

Lisica je pobegnila, otrok pa naj bi utrpel hujše telesne poškodbe.

Komentarjev 1
  • vicvic 09:56 11.februar 2013.

    To pa je bil pravi šok, sredi sobe lisica z otročičkom. Dobro, da ga ni za vrat, to bi bilo grozno. Vse preveč je divjih živali, premalo hrane, zato prihajajo k hišam.Nujno je potrebno narediti nekaj reda na tem področju.