Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Ljubil je tudi transseksualce

null Žurnal24 main
Preiskava incestnega škandala z Josefom Fritzlom v glavni vlogi še vedno odkriva nove srhljive podrobnosti. Pojavil se je sum o še eni domnevni Fritzlovi žrtvi in o njegovih bizarnih spolnih nagnjenjih.

Preiskovalci, ki se ubadajo s primerom incesta v Amstettnu, domnevajo, da je Josef Fritzl v šestdesetih letih prejšnjega stoletja posilil in umoril gospodinjsko pomočnico Anno Neumayr, staro 17 let. Umorjeno dekle so pozneje našli na nekem koruznem polju v bližini avstrijske vasi Raasdorf, storilca zločina pa niso nikoli odkrili. Že pred tem so Fritzla povezali s prav tako nepojasnjenim umorom 17-letne Martine Posch, do katerega je prišlo prav tako v 60. letih.

Fritzlovo dvojno življenje je bilo očitno urejeno do sleherne potankosti. Preiskovalci so odkrili, da je Fritzl vodil seznam stroškov, ki jih je imel z vzdrževanjem svoje vzporedne družine v temačni kleti.

Onegavil se je z vsemi
Britanski tabloidni časnik The Sun pa je razkril nove podrobnosti o Fritzlovih potovanjih na Tajsko. "Bil je odvraten perverznež, ki se je onegavil z vsemi, in vsi turisti so vedeli, zakaj je obiskoval Tajsko," je navedel 51-letni britanski državljan Stephen Crickson. Dodal je, da so nekateri turisti Fritzla opazili tudi v družbi še ne polnoletnih transsvestitov. Pošast iz Amstettna je na Tajsko potovala večkrat, in to v obdobju, ko je v kleti zadrževala svojo hčer in njune otroke.

"Ne verjamem, da je Josef česa kriv"
Paul H.
, 69-letni Fritzlov prijatelj, pa je za nemški tabloidni časnik izjavil, da še zdaj ne more verjeti, da bi Josef res zagrešil vsa očitana mu dejanja. Povedal je, da je bil pri Fritzlu večkrat na obisku in da ni opazil ničesar sumljivega, razen dveh malenkosti: Fritzl naj bi bil zelo težko dosegljiv po telefonu, prav tako pa naj bi se veliko zadrževal v kleti. "A to se mi ni zdelo tako sumljivo, da bi mu v zvezi s tem zastavil kakšno vprašanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.