Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Ljubljana: nesreče ohromile promet

Četudi v prometni nesreči na Celovški cesti ranjenih ni bilo, je morala posredov
1/7
Žurnal24 main
V četrtek popoldne so promet v Ljubljani začasno ohromile tri prometne nesreče, v katerih pa je na srečo trpela le pločevina. Naš fotograf je ujel dogajanja po nesreči na Celovški cesti.

Prva nesreča se je pripetila na ljubljanski obvoznici pred priključkom Brdo v smeri Kosez. Kot so nam povedali na Operativno-komunikacijskem centru (OKC) Ljubljana, so bila v nesreči udeležena tri vozila, na srečo pa ni bilo poškodovanih. Je pa bil promet začasno precej oviran.

Nesreča se je zgodila tudi na križišču Celovške ceste in Drenikove ulice. Tudi v tem trku dveh vozil jo je na srečo skupila zgolj pločevina, so nam povedali na OKC Ljubljana in dodali, da je bil promet oviran približno eno uro.

Zaradi prometne nesreče pa je bil promet oviran tudi na križišču Dunajske in Zasavske ceste v Črnučah. Posredovati so morali gasilci poklicne gasilske brigade in iz vozila spraviti na varno eno lažje ranjeno osebo.

Zapora pri Kranju
Nesreča v prometu je udarila tudi na regionalni cesti Kranj (Labore)–Jeprca. Cesta pri Jeprci je bila več ur zaprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.