Slovenija > Črna kronika
1569 ogledov

Lov za voznikom končali v garaži

Policija nadzor prometa Andrej Leban Fotografija je simbolna.
Voznik je delal prekršek za prekrškom in na koncu storil usodno napako.

Bežigrajski policisti so v sredo zjutraj okoli 9.30 pri kontroli prometa na Cesti 24. junija opazili voznika osebnega avtomobila, ki med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Voznika so začeli pravilno ustavljati s svetlobnimi in zvočnimi znaki, vendar voznik ni ustavil, temveč je nadaljeval s pospešeno vožnjo. 

Med begom je zapeljal v križišče pri rdeči luči in povzročil prometno nesrečo z materialno škodo, nato je z vozilom zapeljal nazaj na Cesto 24. junija v garaže, kjer so ga policisti prijeli. 

Ugotovili so, da je imel na vozilu nameščene ukradene registrske tablice, vozilo je bilo neregistrirano, vozil je brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. 

Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitev CPP. Nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje in zatajitve. Vozilo so mu zasegli. 

Policisti prosijo vse, ki so bili včeraj zjutraj priča dogodku ali so bili na kakršenkoli način ogroženi kot udeleženci v cestnem prometu, da to sporočijo na številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko 01/589-60-00.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.