Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Mafijski boter lovi vratarja

Nikoleta Lozanova je trenutno dekle bolgarskega mafijskega šefa Georgija Stoilov Žurnal24 main
Rezervni vratar Liverpoola Nikolaj Mihajlov je razjezil mafijskega šefa in se zdaj skriva po Sofiji. Bolgarskega mafijskega botra je iztirila opomba Mihajlova glede njegovega dekleta.

V življenju so določene stvari, za katere si želite, da se vam ne bodo nikdar zgodile. In zameriti se mafijskemu šefu je zagotovo ena od teh. Ravno to pa je uspelo bolgarskemu nogometnemu vratarju Nikolaju Mihajlovu. Čuvaj mreže, ki je letos kot posojen igralec Liverpoola branil za nizozemski Twente, ki ga vodi Steve McClaren, si je na vrat nakopal srd bolgarskega mafijskega botra Georgija Stoilova. Neugoden položaj pa si je Mihajlov zakuhal sam, saj se je javno pošalil na račun svojega nekdanjega dekleta in bolgarske Playboyeve zajčice Nikolete Lozanove, ki je zdaj spremljevalka Stoilova, v mafijskih krogih znanega pod vzdevkom Glava. Vratar Liverpoola je, kot kaže, pravi magnet za Playboyeve zajčice, saj je Lozanovo zamenjal za Nikol, ki ob poziranju poje tudi narodne pesmi. Vse lepo in prav, ampak sin slavnega bolgarskega vratarja Borisa Mihajlova je sodu izbil dno, ko je javno povedal, da je njegova sedanja punca kot ferrari, medtem ko je bila Nikoleta Lozanova kot stari trabant.

Mihajlov se je svoje napake zavedel šele naslednji dan, ko je po njegovem dragocenem ferrariju nekdo razlil kislino, ki je na avtu naredila za 20 tisoč evrov škode. Policija je za dejanje osumila mafijski klan, ki ga vodi Stoilov, a za zdaj ni še nikakršnih dokazov. V tem času je mladi vratar zaprosil za policijsko varstvo, medtem ko na Anfieldu odločajo, ali bo ostal v domovini ali pa se bo vrnil v Liverpool.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.