Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Makedonko v Italijo prodali za 3000 evrov

Zloraba Shutterstock
Italijanska policija je rešila 13-letno dekle, ki so jo starši v zakon prodali za 3000 evrov. Bila je posiljena in zlorabljena.

Deklica je policiji povedala, da jo je njena družina prodala, da bi se poročila s 17-letnim Italijanom. Ko je prispela v svojo novo domovino, se je začela zloraba: njen "soprog" jo je posiljeval, fizično zlorabljal, ko je poskušala pobegniti, mučil, poroča agencija Ansa. Pri vsem je sodelovala tudi njegova mama.

Policija je deklico rešila, po tem ko je polna poškodb okoliške prebivalce prosila za pomoč. V bolnišnici se zdravi zaradi poškodb in vseh preživetih travm. Policija je 17-letnika in njegovo mamo, ki prihajata iz Neaplja, že prijela.

 

 

Komentarjev 5
  • saramara 11:00 26.september 2012.

    In poleg vsega, zakaj niso povedali, da punca je bila res prodana v Italijo, ampak prisla pa je v siptarsko druzino, ki zivi v Italiji. To ni bila italijanska druzina.

  • Teja Zabret 08:10 14.avgust 2012.

    imam ženo iz makedonije sem slovenec mislim da nemoreš obsojat makedonce tam živijo albanci in tudi romi ker sem pa poročen 15 let poznam njihove razmere

  • an-a 06:39 14.avgust 2012.

    jaz sem Makedonka in Lionel ima prav, Makedonci ne prodajajo svojih,žal je več Albancev(šiptarjev) v sedanjem času z Makedonskim državljanstvom v Makedoniji in vemo,da oni prodajajo svoje otroke..saj je tudi v Sloveniji veliko takih primerov z Albanci o tem se ne govori