Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Malo Rose našli mrtvo v reki

Slika, ki je samo še preteklost. Ravno njena mama se je znašla med glavnimi osum Žurnal24 main
Deklico, za katero so pred petimi meseci izginile vse sledi, so našli mrtvo. Njeno truplo je bilo stlačeno v kovčku, ki je bil odvržen v reko v središču Tel Aviva. Za umor kriva dedek in mama.

Potem ko so aretirali dekličinega dedka Ronieja, ki je med zaslišanjem priznal, da je deklico v besu do smrti pretepel, njeno truplo pa nato stlačil v kovček in ga odvrgel v reko Yarkon, so potapljači potrebovali več tednov, da so potopljeni kovček končno našli. To zgodbo je potrdila tudi mati izginule deklice, 23-letna Francozinja Marie-Charlotte Renaud, ena izmed osumljenk, ki je pri umoru pomagala.

Primer je vzbudil izjemno zanimanje med mediji, ki še poročajo, da sta bila dekličina mati in njen dedek po očetovi strani ljubimca, zato je dekličin oče Benjamin svojo ženo po treh letih zapustil. Ronie in Marie imata dva svoja otroka, zato policija sumi, da je to razlog, da sta se znebila male deklice Rose.

Dekličino skrivnostno izginotje je tudi precej podobno primeru male Maddie, ki je izginila na Portugalskem, zato je policija svojo preiskavo razširila tudi izven meja države.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.