Slovenija > Črna kronika
296 ogledov

Maribor: Hči z nožem umorila mamo. Policisti so predstavili podrobnosti.

Grožnje na Linhartovi Saša Despot
V enem od stanovanj v mariborski soseski Tabor se je predvčerajšnjim zgodila tragedija. Ženska srednjih let je umorila 74-letno mamo. Policisti so danes predstavili podrobnosti dogodka.

"Ob prihodu na kraj smo izsledili žensko srednjih let, ki je osumljena umora, za kar ji grozi najmanj 15 let zaporne kazni," so danes pojasnili policisti.

Ogled kraja kaznivega dejanja je opravila dežurna preiskovalna sodnica okrožnega sodišča v Mariboru, kriminalisti pa so v nadaljevanju z zbiranjem obvestil ugotovili in potrdili, da se je osumljenka v dopoldanskem času sprla s starejšo žensko.

"Pri tem je pograbila oster predmet in z njim večkrat zabodla starejšo žensko, ki je zaradi poškodb izkrvavela in na kraju poškodbam podlegla," so podrobnosti sporočili mariborski policisti.

Osumljenka ima že več let psihične težave, prav tako se zdravi zaradi odvisnosti od mamil, so za Večer povedali sosedje, ki sklepajo, da je med hčerko in materjo včeraj zavrelo zaradi denarja.

Osumljenko so pridržali in bo danes popoldne privedena k dežurnemu preiskovalnemu sodniku v Mariboru.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • Boris Odreitz 23:32 04.maj 2017.

    nemogoče je komentirati to zadevo. Dejstvo pa je da so starejši velikokrat zelo zelo naporni in hudobni. Kdor še tega ni doživel ne ve.Sicer ne odobravam umara niti slučajno ne je pa slovenska zakonodaja\s\szelo zastarela. Na primer, stari dementni ...prikaži veči ljudje lahko sztanovanje dobesedno uničijo, zasviinjajo in tudi okolico jim ne smeš popolnoma nič reči. Jim pomagaš, hraniš, kuhaš in so aggresivni. Nihče ti ne pomaga. Kaj hitro bi lahko verjel da je podobna situacija bila povod za to tragedijo. Vlada razen škodljive zakonodaje ne počne popolnoma nič drugega, samo kje bo pokasirala da bo imela za se . Imajo 90% previsoke plače, preveč bonitet in še in še.Kdaj bo tam počilo pošteno da bodo začeli razmišljati !

  • lumparja 19:02 03.maj 2017.

    Da ji se ruka posuši, vještici jedni...!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:05 01.maj 2017.

    Mamile in alkohol so usodna kombinacija in to tko,da nož ni več za rezanje kruha in salame?