Slovenija > Črna kronika
974 ogledov

Mariborčan se ni dal, policisti morali intervenirati kar trikrat

lisice pripor aretacija
Nočni razgrajač v Mariboru kljub večkratnemu policijskemu posredovanju ni odnehal.

Policiste so minulo noč klicali na Gosposvetsko cesto v Mariboru, kjer je mlajši moški z vpitjem motil nočni mir in počitek drugih stanovalcev. Kljub večkratnemu policijskemu posredovanju ni odnehal, zato so ga policisti pridržali.

Policiste so po današnjih navedbah mariborske policijske uprave o razgrajaču obvestili nekaj po tretji uri zjutraj. Ugotovili so, da je moški prišel pozno domov, zato mu partnerka ni odprla vrat in ga ni spustila v stanovanje. Policisti so mu pojasnili, da moti druge pri nočnem počitku, ga pomirili in mu izrekli opozorilo.

Očitno opozorilo kršitelju ni zaleglo, saj je z vpitjem pred blokom nadaljeval, zato so policisti malo po četrti uri zjutraj ponovno intervenirali. Tokrat so mu izdali plačilni nalog.

Vendar kršitelju tudi to ni zaleglo. Partnerka ga je le spustila v stanovanje, kjer pa se je z njo sprl, nadaljeval z vpitjem, brcal v vrata v stanovanju in na tla metal različne predmete. Upošteval ni niti policistov, ki so intervenirali še tretjič in mu ukazali, naj se pomiri. Zaradi tega so ga pridržali. Tudi za te kršitve bo prejel plačilni nalog.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:54 06.avgust 2021.

    Kljub večkratnemu policijskemu posredovanju ni odnehal, zato so ga policisti pridržali. Tega ne razumem ! Kolikokrat je potrebno nekomu povedati ,da ne sme kršiti javnega reda in miru ? Policija ima različne vatle .

  • Manuel_Livingston 15:22 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦