Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Maščeval se je, ker je bil odpuščen

ameriška policija Shutterstock
Iz ZDA spet poročajo o strelskem pohodu na eni izmed tamkajšnjih srednjih šol. Pod streli zaposlenega, ki je sodil še sebi, je bil ubit ravnatelj šole.

Moški je vstopil v srednjo šolo Episcopal v Jacksonvilleu s strelskim orožjem AK-47, ki ga je imel shranjenega v torbi za kitaro. Odpravil se je do tajništva in večkrat ustrelil v ravnatelja šole. Nato je, kot poroča WJXT-TV, ustrelil še sebe.

V streljanju je bil tako ubit Dale D. Regan, ravnatelj na šoli, ki jo obiskuje 900 dijakov. V šoli je bil zaposlen več kot 34 let, piše na spletni strani šole. Na mestu ravnatelja je bil sedem let.

Na tamkajšnji policijski postaji so povedali, da je na ravnatelja streljal moški, ki so ga pred kratkim odpustili. Po pripovedovanju prič je izstrelil sedem ali osem strelov.

"V streljanju ni bil udeležen noben otrok in nihče ni v nevarnosti," je še povedala predstavnica za stike z javnostmi na tamkajšnji policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.