Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Mati najdene dojenčice se je javila policiji

novorojencek PU Maribor
Mati dojenčice, ki so jo v petek našli na hodniku večstanovanjskega objekta v Mariboru, se je sama javila policiji.

Mariborski policisti bodo mater kazensko ovadili zaradi suma zanemarjanja otroka in surovega ravnanja, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Drugih podrobnosti policisti zaradi dobrobiti otroka ne želijo razkriti.

Deklico, staro od 14 do 20 dni, s temnejšimi lasmi so našli v petek zjutraj na hodniku večstanovanjskega objekta na Gorkega ulici 25 v Mariboru. Reševalci so jo prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so ugotovili, da je deklica zdrava in dobro preskrbljena.

Dojenčico so našli v manjši športni torbi sive barve, pokrita pa je bila z dvema ženskima majicama in jopico. Policija je takrat prosila vse, ki poznajo informacije ali okoliščine, ki bi lahko razjasnile najdbo deklice, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali pokličejo na telefonsko številko policije.

Komentarjev 4
  • amyyy 14:03 26.julij 2011.

    Verjamem da je to naredila z tezkim srcem(sklepam po tem,da jo je skrbno zavila v dve majici,kajti vsaka malenkost ti prikaze obcutke te osebe).Ko pa jo je minil strah od posledic(najbrz je kaksna mlada mamica,katero je bilo strah vsega)in ko ...prikaži več se je porodila materinska ljubezen se je javila...In prosim brez neumnih komentarjev kot so:prej bi morala misliti na to....Vi vsi ste svetniki:)kao

  • pesjan 20:16 25.julij 2011.

    ne delajte otrok če niste potem za njih sposobni skrbeti ?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:46 25.julij 2011.

    Mislim,da ne more bit izgovor za tole kakšna bolezen al pa depresije raznorazne!Vsaka mati bi se morala borit za preživetje svojega otroka,tako,kot majo to urejeno živali v naravnem okolju!!