Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Mati priznala umor svojih malčkov

Otroka so našli na postelji v hotelski sobi (fotografija je simbolična). Žurnal24 main
Britanka je v pismu priznala, da je med dopustom v španskem letovišču na Costa Bravi umorila petletno hčerko in enoletnega sina. Oče med najbolj iskanimi Britanci.

Lianne Smith, ki je stara okoli 40 let in naj bi imela neko obliko duševne motnje, so že prijeli. Natančen vzrok smrti malčkov, Rebecce and Daniela, še ni znan, policija je v smetnjakih v okolici hotela, kjer so bivali, preiskovala smetnjake, saj menijo, da bi otroka lahko zaužila preveliko količino uspavalnih tablet. Zadušitve še niso izključili, na trupelcih sicer ni bilo vidnih znakov nasilja.

Prav tako še ni znano, kaj točno je zapisano v pismu, v katerem naj bi priznala umora in navedla razloge za svoje dejanje.

''Boste videli, zakaj''
Mati je včeraj okoli 15. ure pristopila do recepcije in dejala, da potrebuje reševalce. Ko jo je hotelsko osebje vprašalo, zakaj, je odgovorila: ''Boste videli, zakaj,'' piše britanski Daily Mail. Po besedah francoske družine, ki je stanovala v istem hotelu, so dan prej videli otroka, kako sta se brezskrbno igrala.

Policisti so v sobi 101 našli grozljiv prizor. Deček in deklica sta mrtva ležala na postelji, skrbno pokrita z odejo. Preiskava je v polnem teku, matere pa niso še ničesar obtožili.

Očeta bremenijo pedofilije
Tančico skrivnostnega dvojnega umora pa razkriva zgodba očeta otrok, Martina Smitha . Gre namreč za enega najbolj iskanih britanskih zločincev, 7. maja so ga v Španiji zajeli in izročili Britaniji, kjer ga med drugim čaka kar 13 obtožnic zaradi spolnih napadov, tudi posilstva in spolne zlorabe otroka. Policija ga je iskala vse od leta 2007.

Ravno njegova vrnitev v domovino, pa bi lahko sprožila tragedijo. Kot poroča več medijev, je Smithova svoja otroka ubila, ker se je bala, da ji ju bodo odvzeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.