Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Mati utopila 4-letno hčer

Mala Naomi je umrla nasilne smrti, ker njena mati ni mogla sprejeti njene bolezn Žurnal24 main
Joanne Hill je 4-letno Naomi utopila v kadi, ker je bolehala za cerebralno paralizo in se mati enostavno ni znala soočiti z njeno boleznijo.

32-letna Joanne Hill je poskušala prepričati moža Simona, da bi dala malo Naomi, ki je bolehala za cerebralno paralizo in je bila deloma gluha, v posvojitev. Ker se ta ni strinjal, je Joanne skovala načrt, kako se bo Naomi znebila. Kad je napolnila z vodo in Naomi povedala, da jo bo okopala. Potem ko jo je slekla, je njeno glavo potopila v vodo in jo pod vodo držala tako dolgo, dokler nesrečna deklica ni umrla.

Ko se je prepričala, da je Naomi mrtva, jo je oblekla in odnesla v avto ter se odpeljala na najbližjo bencinsko postajo, kjer je kupila steklenico vina. Po osemurnem popivanju je odšla v bolnišnico in začela kričati, naj ji kdo pomaga, ker misli, da je njena hči mrtva. Osebje bolnišnice ni moglo narediti popolnoma nič, saj je bila mala Naomi že davno mrtva.

 

Na sojenju je povedala, da se je hčerinega stanja sramovala in se ni znala soočiti z boleznijo, zaradi katere Naomi ni mogla hoditi. Za hčer je večinoma skrbel oče, ker je bila Joanne depresivna. Na sodišču so dokazali, da je bila v času umora prisebna in da ga je izvedla načrtno. Morilka je policiji priznala, da je hotela narediti samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.