Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Med gašenjem našli mrtvo osebo

Fotografija je simbolična. (Foto: Bralec) Žurnal24 main
Pri gašenju požara na gospodarskem poslopju v Rečici ob Savinji so gasilci v objektu danes našli mrtvo osebo.

Malo pred šesto uro je v Rečici ob Savinji zagorelo gospodarsko poslopje v velikosti okoli 90 kvadratnih metrov. Ogenj je uničil okoli 15 kvadratnih metrov ostrešja in 20 kvadratnih metrov notranjosti objekta.

Ogenj, ki je poškodoval objekt, so lokalizirali in pogasili gasilci PGD Rečica ob Savinji, Grušovlje in Pobrežje ob Savinji. Pri gašenju so v objektu našli preminulo osebo.

Gorelo tudi v okolici Maribora
Dopoldne pa je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše Ob Blažovnici v Limbušu pri Mariboru. Aktivirani so bili mariborski poklicni gasilci in gasilci PGD Pekre, ki so požar že pogasili, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Škoda je ocenjena na sto tisoč evrov. Vzrok požara še ni znan, poškodovanih pa ni. Policisti ogled kraja še opravljajo.

Že včeraj smo poročali o požaru v mariborski občini: v petek zvečer je v Pekrah namreč zaradi požara v dimniku zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Požar je obsegal okoli 200 kvadratnih metrov. Fotografije požara, ki nam jih je posredoval bralec, si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.