Slovenija > Črna kronika
105839 ogledov

Med hišno preiskavo policiste čakalo presenečenje

Policist
1/3
Saša Despot
Ko so pri osumljencu kaznivega dejanja ponarejenja denarja opravili hišno preiskavo, so policisti naleteli na presenečenje.

Policisti Policijske postaje Ljubljana-Šiška so obravnavali kaznivo dejanje unovčevanja ponarejenih bankovcev. Osumljeni Ljubljančan je pri vračilu dolga uporabil več ponarejenih bankovcev za sto evrov. 

Policisti so konec prejšnjega tedna po zbranih obvestilih in pridobljeni odredbi o hišni preiskavi obiskali 38-letnega osumljenca in opravili hišno preiskavo. Poleg dokazov, povezanih s ponarejenimi bankovci, so pri osumljencu našli še prirejen prostor za gojenje prepovedane droge. 

Policisti so pri 38-letnemu osumljencu našli in zasegli več kot 240 sadik in okoli 200 gramov že posušene prepovedane droge. 

Med hišno preiskavo so našli tudi dele vozila, za katero sumijo, da je bilo odtujeno v Avstriji, in manjšo količino nabojev za pištolo. 

Policisti so osumljenca privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, goljufije, ponarejanja denarja in tatvine vozila. Uveden pa bo tudi prekrškovni postopek po zakonu o orožju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • mina6 20:06 21.november 2021.

    Dobil bo pol pike. In se bo pritožil.

  • Dusan12 18:07 21.november 2021.

    Koprivec na sliki spredaj, za njim pa tesno prilegajoč mu Vatovec, izgledata kot dva majmuna na borovcu pri svetilniku v Izoli, kot da eden, tisti zadaj nekaj poriva v anus onega prvega, ta pa si predstavlja, da žveči slabo razvite ...prikaži več Tanjine cuglne, a ne Marko…

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 17:17 21.november 2021.

    Pojdite še v parlament in na vlado......Tam boste šele presenečeni...