Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Med igro namlatil otroke

Na tej parceli je Došen obračunal z otroki. (Foto: Andrija Lučić/CROPIX) Žurnal24 main
Delavec hrvaškega Elektra je pretepel šest otrok, ki so se igrali na njegovi parceli.

Milivoj Došen iz hrvaškega Benkovca je navalil na otroke, ki so se na njegovi parceli polivali z vodo, in jih začel neusmiljeno mlatiti, poroča Jutarnji list. Ko je 13-letnica pod silo njegovega udarca padla na tla, ga to ni ustavilo. Nasprotno, začel jo je brcati.

"Vprašal sem hčer, kaj se je zgodilo, in povedala mi je, da so se z drugimi otroki iz sedmega in osmega razreda igrali na Došenovem gradbišču, polivali so se z vodo in zafrkavali. Nato se je od nekje pojavil Došen in začel vse po vrsti tolči. Od prvega do zadnjega dne sem bil vojni veteran in zdaj nekdo brca mojo 13-letno hčer?! Na oči mi je padla tema in odšel sem na Elektro, da bi našel tega kretena. Njegovi sodelavci so mi rekli, da je že šel in da je nedavno oklofutal dva sodelavca. Srečo ima, da ga nisem našel,“ razburjeno pripoveduje oče Kristine, ki je zaradi poškodb morala ostati v bolnišnici.

Kristinino zgodbo so mu potrdili tudi ostali otroci, ki je razjarjenemu Došenu med pretepanjem dejala: "Pa saj ti nisem nič storila." To ga ni ustavilo in je najprej obračunaval z njo. Med napadenimi je bil tudi sin nekdanjega policijskega načelnika Benkovca. O značaju Milivoja Došena priča tudi kratka izjava sosede: "Z njim ne govorimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.