Slovenija > Črna kronika
47088 ogledov

Med košnjo so mu ukradli avto. Ne boste verjeli, kako so našli storilca!

košnja trave Profimedia
Novomeški policisti poročajo o zanimivem dogodku, ki se je zgodil včeraj v jutranjih urah.

Včeraj okoli 7. ure zjutraj so novomeški policisti prejeli klic posameznika, ki jih je obvestil, da so mu med jutranjo košnjo ukradli osebni avtomobil s prikolico, parkiran ob travniku. Avtomobil je bil odklenjen, v njem pa so se nahajali tudi kontaktni ključi. 

Kmalu je bil nato v kraju Trnovec najden avtomobil, ki je bil močno poškodovan. Policisti so ugotovili, da je kaznivega dejanja tatvine osumljen 18-letnik, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Storilec je odtujil osebni avtomobil in vozil po gozdni poti in travniku, kjer je izgubil oblast nad vozilom, se večkrat prevrnil in se ob tem lažje poškodoval.

Policisti so še ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je namreč imel 0,64 miligrama alkohola. O kršitvah cestno prometnih predpisov bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče in ga ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja odvzema motornega vozila, so še zapisali v sporočilu za javnost.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • darefoks 10:11 27.junij 2023.

    drugič naj se 5000 evrov pusti noter, idiot

  • bobubob 07:52 27.junij 2023.

    To sploh ni nikakršna novica, vsaj za tisti konec naše greznice ne. Tamkajšnji volilci se še niso sprijaznili z dejstvom, da človekove pravice ne pripadajo vsem v enakem obsegu. Ko bo tule dovolj migrantov (vlada je menda ravnokar podpisala obvezo ...prikaži več glede migracijskih kvot), bomo to dejstvo z lahkoto vsi sprejeli kot novo realnost. No, pa smo našli še eno dobro plat (zaenkrat še) nezakonito zakonitih 'migracijskih tokov'. Sicer pa - kaj je sploh zakon? Nek dogovor, ki se ga držiš ali pa tudi ne.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:40 27.junij 2023.

    To pa je zanimiva zgodba...naivni kmet in novomeški retardiranec, ki bo živel na račun državnega proračuna, do svoje britke smrti.