Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Med "preizkušanjem" ukradel audija A6

Audi A6 3.0 TDI quattro S-tronic Miha Pečoler
V Lescah je 19-letnik iz Grosuplja pod pretvezo preizkušanja audija A6 tega brez lastnika odpeljal. Pri begu pridelal še 2.100 evrov kazni.

Policisti so bili včeraj okoli 16.30 obveščeni, da je neznani storilec v Lescah odvzel osebni avtomobil znamke Audi A6.

Policisti so takoj blokirali bližnjo in širšo okolico. V bližini Lesc, v smeri Jesenic, so policisti vozilo izsledili in ga začeli zaustavljati.

Voznik znakov policistov ni upošteval, temveč je s povečano hitrostjo nadaljeval vožnjo. Zapeljal je na makadamsko pot in vozilo zapustil ter stekel proti gozdu. Policisti so stekli za njim in ga prijeli.

Za 2.100 evrov le prometnih prekrškov

Ugotovili so, da gre za 19-letnega moškega iz Grosuplja, ki je pred tem pod pretvezo, da ga kupuje, preizkusil avtomobil. Takoj, ko mu je lastnik dovolil testno vožnjo, je Grosupeljčan brez lastnika odpeljal.

Slednjemu so policisti zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog v višini 2.100 evrov. Obenem bodo zoper njega podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Komentarjev 1
  • roscha 21:24 17.avgust 2011.

    Hja, še dobro da niso zaplenil avtomobila, ker je bil večkratni prekrškar in povratnik.Pa v bistvu jim zakon dovoljuje ravno to. Država zabita.