Slovenija > Črna kronika
1649 ogledov

Med ropom osumljenca hudo poškodovala moškega

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
V Sežani se je v nedeljo nekaj pred 21. uro zgodil rop, v katerem je bila ena oseba hudo telesno poškodovana.

Na podlagi ogleda kraja dejanja in zbiranja obvestila so policisti in kriminalisti ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška za banko na Partizanski cesti v Sežani pristopila do oškodovanca in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar. 

Eden od storilcev je moškega s topim predmetom večkrat udaril po telesu in ga hudo telesno poškodoval. Storilca sta žrtvi odvzela vrednejše predmete. 

Po do sedaj zbranih informacijah sta bila oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 cm, oba obuta v črne športne copate, na glavah pa sta oba imela tudi krinki.

Po dejanju sta se s kraja po vsej verjetnosti odpeljala v smeri Italije, in sicer s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, karavanske izvedbe, z nameščenimi italijanskimi registrskimi številkami.

Vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, policija prosi, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko Policije 113 ali anonimno na št. 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Orto 13:25 29.januar 2023.

    Leon, če povzamem tvojo logiko, kaj pa zdravniki naredijo, da bi ljudje bolj zdravo živeli, kaj pa naredijo gasilci, da ne bi gorelo, kaj pa naredijo reševalci, da bilo manj poškodovanih ....🙉

  • Svobodnež 12:43 29.januar 2023.

    A imate na policiji vedeževalca? "V nedeljo nekaj pred 21. uro", kot ste zapisali, bo šele čez kakšnih 8 ur. Razen seveda, če danes objavljate novico iz prejšnjega tedna!

  • Avatar Leon
    Leon 12:35 29.januar 2023.

    Policija prosi za pomoč ? In kaj počne policija ,da se podobne stvari ne bi dogajale ?