Slovenija
172 ogledov

Med sestankom četverice Žerjavu ukradli denarnico

Razbit BMW Radovana Žerjava
1/8
B. G.
Janša, Virant, Žerjav in Novakova so zvečer sestankovali v gostilni v okolici Ljubljane. Podrobnosti niso znane, saj udeleženci niso dajali izjav. Med sestankom so Žerjavu neznanci razbili steklo avtomobila in mu ukradli denarnico.

Janez Janša iz SDS, Radovan Žerjav iz SLS, Gregor Virant iz Liste Virant in Ljudmila Novak iz NSi so se sestali na sestanku, na katerem so govorili o morebitnem sodelovanju. Virant je na sestanek prišel že potem, ko je njegova stranka parafirala koalicijsko pogodbo za vlado pod vodstvom Zorana Jankovića.

Po naših virih se je Janša na sestanek v gostilno pripeljal v Žerjavovem šest let starem BMW-ju serije 5. Med sestankom, okoli 18. ure, pa je avtomobil postal tarča neznancev. "Ena mularija se je pripeljala do avtomobila, nek fant je skočil iz zadnjega sedeža in z močnim predmetom udaril po voznikovi šipi, potem pa skočil nazaj v avto, nakar so se odpeljali stran," je naši novinarki povedal očividec dogodka.

V gostilni tajili sestanek

Ko smo poklicali v gostilno in osebje vprašali, če vedo, kaj se je zgodilo na parkirišču njihovemu gostu, je moški na drugi strani žice zatrdil, da pri njih ne poteka nikakršen sestanek Janše in ostalih. "Le nekaj sosedov imam tukaj." Kasneje pa so v gostilni po naših podatkih kar nekaj časa zbirali pogum, da so zmotili sestanek in Žerjavu povedali za napad na njegovega "bavarca". Žerjav je kasneje prišel iz gostilne, si nejevoljno, a molče ogledal škodo, avtomobil preparkiral, nato pa odšel sestankovat dalje.

Erjavca ni bilo

Zanimivo je bil kraj sestanka prav gostilna, čeprav je Janša takšne kraje pri povolilnem dogovoranju z Jankovićem zavračal. Na sestanku o morebitni koaliciji pod vodstvom Janeza Janše ni bilo Karla Erjavca iz DeSUS-a, čeprav je dopoldan za STA dejal, da se ga bo udeležil. Je pa prišel Gregor Virant, čigar pogajalci so le kakšno uro prej parafirali koalicijski sporazum z Zoranom Jankovićem. O pogodbi se bo sicer v ponedeljek izrekel še svet Liste Virant. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 36
  • Lethal Lexi 15:47 08.januar 2012.

    a nima še hčerkice

  • Žurnalček 13:06 08.januar 2012.

    Revček na duši in glavi. Aja, zdej so pa skoren atentat na tebe naredil. Ja kaj , če si si ga pa sam pripravil , s tem ko si tošelj dal na sedež , . A si žrl in pil ...prikaži večil na mitralješčev račun. Ja to pa ni lepo , da greš s prjateljem v gostilno brez denarnice. Tvoja napaka je edino ta , da rajši žreš in piješ na tuj račun, kot da gledaš, s kom se družiš !!

  • Žurnalček 12:59 08.januar 2012.

    ZJ sploh ni želel srečati mitraljesca. Kako ti to ni jasno !