Slovenija > Črna kronika
3717 ogledov

Zaradi tujke je bila za več kot uro zaprta Celovška cesta

Prevrnjen rešilec I. H.
Prometna nesreča se je zgodila na Celoški cesti v križišču s severno obvoznico.

Nekaj po 19. uri se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil nekaj več kot uro zaprt cel odsek omenjene ceste. 

Voznica (državljanka Velike Britanije) je vozila osebni avtomobil VW golf po Celovški cesti v smeri Šentvida. V križišču s severno obvoznico je zavila levo proti uvozu na severno obvoznico in pri tem izsilila prednost vozniku osebnega avtomobila Toyota Auris, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri po levem prometnem pasu Celovške ceste proti centru mesta. 

Med trčenjem je vozilo povzročiteljice prevrnilo na levo stran. V vozilu povzročiteljice so bili še trije potniki, v Toyoti pa je bil poleg voznika še en potnik. Sopotnik v Toyoti in osebe v vozilu povzročiteljice so utrpeli lahke telesne poškodbe, so sporočili s PU Ljubljana. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • mucek4 13:51 24.oktober 2018.

    Čakajte. To križišče je urejeno s semaforji. In pri zavijanju levo je zelena puščica levo, kar pomeni, da morajo nasproti vozeča vozila čakati. Razen če je šla v rdečo.

  • Janez_53 12:07 24.oktober 2018.

    Iz vsebine članka je razvidno, da je bila cesta zaprta ZARADI PROMETNE NESREČE, ne pa ZARADI TUJKE!!! Kako lahko nekdo napiše tako bedasti naslov??? Je mogoče pisec obseden s tujci? Ali pa je danes "moderno" vsepovsod in ob vsakem času ...prikaži več uporabljati besedo "tujec"?