Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Milijonar ne bo odgovarjal za smrt motorista

motorist milijonar Youtube
Moskovska policija je sporočila, da ne bo podala ovadbe zoper multimilijonarja, ki je z avtomobilom zbil motorista. Motorist je na kraju nesreče umrl.

Nesreča se je zgodila pred enim tednom, a je pozornost vzbudila šele, ko se je na spletu pojavil videoposnetek nesreče. Na posnetku je vidno, kako mercedes zamenja pas na avtocesti in pri tem zbije motorista. Motorista je trk odbil v varnostno ograjo. Poškodbe so bile zanj usodne.

Priče navajajo, da naj bi voznik mercedesa po nesreči pobegnil s kraja, kar pa s posnetka ni razvidno.

Policija je kot voznika mercedesa identificirala multimilijonarja Aleksandra Zaribka, soustanovitelja trgovske verige Viktoria. "Naši preiskovalci so ugotovili, da ni osnove za ovadbo Zaribka," je za Ria novosti dejala tiskovna predstavnica policije.

Odločitev policije je povzročila veliko razburjenja v ruski javnosti. Prepričani so, da se je Zaribka izognil roki pravice zaradi svojega denarja.

Komentarjev 1
  • Tyson Rok Mlakar 16:19 05.september 2011.

    lahko da ga voznik ni videl če mu je bil v mrtvem kotu! ker so motoristi včasih preveč pogumni ko prehitevajo iz enega pasa na drugi pas saj ne veš kaj misli voznik avta ki je pred njim! in v ...prikaži več takem primeru kot v tem je tudi tak rezultat!!!zato pa tudi rajše vidim da je motorist vedo pred mano kot pa za mano če ni mogoče da me prehiti zmanjšam hitrost in uklopim desni žmigovc, da me prehiti!!!