Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Mlada voznica na prehodu zbila pešca

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Mlada voznica je na Ptuju na prehodu za pešce trčila v moškega, ki je utrpel hude poškodbe. V Mariboru pa so trije odrasli moški okradli 14-letnika. Škoda znaša okoli 130 evrov.

Komaj 19-letnica s Ptuja je pred dnevi na Ptuju po razvrščanju na levo smerno vozišče zapeljala na prehod za pešce, ki ga je v tistem trenutku z njene desne strani prečkal 39-letni moški iz okolice Ptuja.

Z avtomobilom je trčila v moškega, ki ga je odbilo v vetrobransko steklo vozila, nato pa je padel na vozišče. Zaradi hudih poškodb so ga odpeljali v splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti bodo policisti zoper voznico podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Moški okradli 14-letnika
V Mariboru pa so pred tremi dnevi trije moški okradli 14-letnika. Ta se je z družbo nahajal na Glavnem trgu v Mariboru, ko so do njih pristopili trije neznani moški in jih prosili, če posodijo kaj denarja. 14-letnik je iz denarnice enemu izročil kovanec. Ko so neznanci opazili, da ima fant v denarnici še več denarja, so ga ponovno prosili zanj. Ko fant tega ni storil, ga je eden izmed neznancev udaril po roki in mu iztrgal denarnico, v kateri je imel okoli 130 evrov. Moški so potem pobegnili neznano kam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.