Slovenija > Črna kronika
8871 ogledov

Mladi Slovaki z nobel avtom na tatinskem pohodu po Sloveniji

Policija Gregor Prebil
Za organizirano skupino mladih tatov je bila usodna kraja denarnice 73-letnici iz okolice Sežane.

"Ob 18. uri so neznanci 73-letni ženski z okolice Sežane iz nakupovalnega voziška ukradli torbico z dokumenti in denarjem," se začenja zgodba, ki je pripeljala do odkritja organizirane skupine tujih tatov.

Iz trgovine so takoj poklicali policiste, ki so ugotovili, da je bila bančna kartica nekaj minut zatem uporabljena na bankomatu na Povirju, vendar je bil dvig zavrnjen zaradi napačnega PIN številke.

Policisti so ugotovili, da so se storilci odpeljali z osebnim avtomobilom kia sportage in avto 22.30 izsledili v Portorožu. "V vozilu je bilo pet oseb, vsem so odvzeli prostost. Vsi so bili državljani Slovaške, stari med 20 in 31 let, tri ženske in dva moška," so sporočili policisti.

Čaka jih kazenska ovadba za kaznivo dejanje velike tatvine, saj so policisti ugotovili, da so iste osebe izvrševale enaka kazniva dejanja še v Murski Soboti, Novi Gorici, Ajdovščini ...

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem dokazov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • miki1234 07:18 17.julij 2018.

    LOL nobel avto -> kia sportage

  • Žurnalček 19:29 16.julij 2018.

    Na Slovaškem živi najvećja skupina Ciganov upoštevajoč število prebivalcev , tako da ko pišete o Slovakih , dodajte osončeni ali bel !

  • perhan63 14:31 16.julij 2018.

    noge polomt