Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Mladoletna tatova bežala le en dan

(Foto: Zurnal24) Žurnal24 main
"Aktivni" so bili predvsem mladi, so besede, s katerimi bi lahko povzeli dogajanje na področju kronike zadnjih dni v Ljubljani. Policisti so odvzeli prostost 15-, 17-, 19- in 20-letniku.

Mladoletnika kradla
Policisti Policijske uprave Ljubljana so včeraj v zgodnjih jutranjih urah odvzeli prostost 15-letniku in njegovemu 17-letnemu kolegu. Dan pred tem sta namreč na Celovški cesti v Ljubljani odtujila motorno kolo znamke Piaggio Beverly 500 ter lastnika oškodovala za okoli 5000 evrov. Policisti so vozilo izsledili naslednje jutro na Dunajski cesti v Ljubljani, ob tem pa prijeli še mladoletnika.

Konoplja ju je popeljala v pripor

Prostost pa so vzeli tudi 20-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen kaznivega dejanja s področja proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Prijeli so ga pri preprodaji konoplje na območju Ljubljane ter med postopkom zasegli okoli 20 gramov te prepovedane droge.

Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so policisti odvzeli prostost še 19-letniku iz Ljubljane, prav tako osumljenemu kaznivega dejanja s področja proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Njemu so zasegli okoli 50 gramov prepovedane konoplje, gotovino in tehtnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.