Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Mladoletni Velenjčani kradli kot srake

Kajenje Reuters
Štirje mladoletni Velenjčani vlomili v tri okrepčevalnice in trafiko ter nakradli alkoholne pijače in cigarete, ki so jih nato preprodajali.

Vlamljali so v noči iz 14. na 15. marec, in sicer v tri okrepčevalnice in trafiko v Velenju. Odnesli so menjalni denar in nekaj brezalkoholnih pijač, iz trafike pa večjo količino cigaret in alkoholnih pijač, vrednih najmanj tri tisoč evrov.

Sumljiv postal občan

Dan po vlomih je anonimen občan obvestil policiste, da je opazil dva neznanca, ki v Velenju prodajata večje količine cigaret.

Policisti so kmalu po prijavi ustavili avtomobil z voznikom in sovoznikom, ki sta ustrezala opisu občana. V bližini so našli večjo količino cigaret, ki sta jih osumljenca, ko sta opazila policiste, odvrgla iz vozila.

Policisti so obema mladoletnima Velenjčanoma odvzeli prostost in ugotovili, da sta sodelovala pri vseh štirih omenjenih vlomih, kjer sta jima pomagala še druga dva mladoletna Velenjčana. Vse štiri so policisti kazensko ovadili, so sporočili s PU Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.