Slovenija > Črna kronika
68 ogledov

Mladoletnik taksistu grozil s pištolo, ga oropal in mu uničil vozilo

Taksi Profimedia
Mladoletnik si je veseli december predstavljal malo po svoje.

"V taksi je mladoletnik vstopil okrog 4. ure zjutraj na Dunajski cesti, odpeljati se je želel v gostinski lokal na območju ljubljanskih Fužin. Že med vožnjo je grozil, da bo tam vse pobil. Ko je taksist pripeljal do lokala, je osumljeni od njega zahteval mobilni telefon. Ker ga ni želel izročiti, je izza pasu potegnil pištolo in mu zagrozil, da bo sicer streljal, zato mu ga je dal," so danes sporočili ljubljanski policisti. 

Za nameček še uničil vozilo

Nato je zahteval, naj ga pelje na Rakuševo, med vožnjo pa je od njega zahteval še denar. Ko sta prispela na Cesto dveh cesarjev je od voznika zahteval, naj izstopi iz vozila, izstopil je tudi osumljeni. Taksistu je takrat uspelo pobegniti, osumljeni pa se je usedel v vozilo in se odpeljal. Vozilo so kasneje našli, notranjost je bila popolnoma uničena. 

zasežena pištola | Avtor: PP center PP center
zasežena pištola | Avtor: PP center PP center

Policisti so storilca izsledili in v hišni preiskavi odkrili še rastline konoplje ter dve pištoli, eno 8 mm brez nabojev in eno s pogonskim plinom. 

Policija je obvestilo o dogodku dobila 3. decembra nekaj pred šesto zjutraj, obvestilo o dogodku pa so poslali šele sedaj. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Vesna Dolšak 23:44 21.december 2015.

    Alibaba, 100 udarcev z bamubsovo palico njegovim staršem, ki so ga očitno tako vzgojili.

  • alibaba 17:44 21.december 2015.

    Sto udarcev z bambusovimi palicami.

  • Swap 14:03 21.december 2015.

    Mislim da kraji kamor je zelel iti vse povejo o njem.