Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Množičen pretep v Kopru

Lokal, pred katerim je prišlo do pretepa. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Koprski policisti so imeli ponoči polne roke dela s pretepaškimi mladeniči.

Nekaj pred drugo uro ponoči so bili policisti obveščeni o pretepu pred koprskim lokalom. S kraja pretepa so zbežale štiri osebe (stare 25, 23, 22 in 18 let), ki so jih policisti le deset minut kasneje prijeli in jim odvzeli prostost zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva in roparske tatvine.

"V lokalu naj bi sprva začeli razgrajati in groziti, da bodo vse razbili, ker jim niso več hoteli postreči s pijačo. Dva tujca, oba študenta, ki začasno prebivata na Obali, sicer pa državljana Češke, sta zaradi tega zapustila lokal. Osumljeni so odšli za njima in ju pred lokalom pretepli. Od njiju so zahtevali tudi denar, enemu ukradli jakno in opasno torbico z vsemi dokumenti, denarjem in telefonom. Oba sta bila lažje poškodovana in kasneje odpeljana v bolnišnico na pregled. Ukradene predmete so policisti kasneje našli pri ogledu avtomobila," so zapisali na PU Koper.

Eden grozil in se upiral
Z mladeniči bodo opravili še razgovor. Eden od njih je bil ves čas med postopkom tudi nesramen do policistov, se jim upiral in resno grozil, zato so zoper njega podali še predlog za pregon zaradi ogrožanja varnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.