Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

"Moje hčerke k**** so me prijavile!"

Hrvaška policija Žurnal24 main
Strašljive podrobnosti: Puljčanka sina privezovala kot psa, nikoli ni klical na pomoč. Policiji sumljive razmere prijavila hčerka.

Na dan prihajajo podrobnosti o življenju 27-letnika iz Pulja, ki ga je njegova 62-letna mama okoli deset let zadrževala v stanovanju in zlorabljala.

Sosedi mislili, da je v tujini

Sosedi 62-letnice so po nedeljski aretaciji še vedno v šoku. Niti pomislili niso, da bi se lahko v kletnem stanovanju v središču Pulja dogajala taka zloraba.

Kot so dejali, nikoli niso slišali, da bi 27-letnik jokal ali klical na pomoč. Ker ga več let niso videli, so menili, da dela v tujini. "Nismo se razumeli z njo, vedeli pa smo, da ima štiri otroke ter da jih pretepa in zlorablja. Ko so se poročili, so vsi pobegnili od nje. Ostal je le Ljupče, ki je bil miren, tih in nasmejan deček. Kar naenkrat je izginil," je za 24sata dejala ena izmed sosed.

Bala se je za brata

Da se v stanovanju dogaja nekaj nenavadnega, je policiji naznanila hči mame monstrum. Mama je že dlje ni spustila v stanovanje, zbala se je, da bo brat umrl.

"Tako, moje hčerke k**** so me prijavile," naj bi kričala ob aretaciji. Preiskovalni sodnik ji je odredil enomesečni pripor. Nikoli ni bila zaposlena, živeli so od socialne pomoči. Pred enim mesecem je na centru za socialno delo celo prijavila svojega moža, da zlorablja sina, vendar so tam hitro ugotovili, da to ne drži.

Mentalno zaostal

Mama je Ljupčeta privezovala z verigami kot psa, ga stradala – občasno je dobil le kruh in vodo, poročajo hrvaški mediji.

Zdaj živi pri sestri, vendar mu bo desetletna izolacija pustila trajne posledice. Po mnenju psihologov je ostal na ravni najstnika, osama je vplivala na njegov socialni razvoj in komunikacijo.

Živel je v popolni temi. Ko je prvič po desetih letih prišel na sončno svetlobo, se je zaradi razburjenja onesvestil.

Komentarjev 2
  • Schreckensherrschaft Alarm 16:55 20.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:01 19.avgust 2011.

    Mama,samo ena je!