Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Mopedista niso mogli več rešiti

27. septembra bodo, če bo do stavke prišlo, policisti kemične svinčnike pustili Žurnal24 main
Malo pred sedmo uro zjutraj se je na cesti med Koprom in Serminu zgodila prometna nesreča. Mopedist je med prevozom v bolnišnico umrl.

Kot so sporočili s PU Koper, se je nesreča zgodila na novi povezovalni cesti med Koprom in Serminu v krožišču. 29-letni mopedist iz okolice Kopra je vozil iz Bertokov proti Ankaranu. V krožišču je zaradi vožnje preblizu desnega roba padel in se kljub uporabi čelade tako hudo poškodoval, da je med prevozom v bolnišnico umrl.    

Na meji s Hrvaško so policisti ugotovili, da je čez mejo skušal priti 40-letni Ljubljančan, za katerega je razpisan uklonilni zapor. Policisti so ga pospremili v ljubljanske zapore, čaka pa ga tudi plačilo globe.

Sežanski policisti pa obravnavajo tatvino na bencinskem servisu Povir, kjer je neznanec zamotil zakonca, ki sta se iz Italije vračala v Bosno. Medtem ko se je pogovarjal z njima, je njegov pajdaš iz avtomobila ukradel žensko torbico. V njej so bili dokumenti, gotovina, mobilni telefon ter fotoaparat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.