Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Moril od vrat do vrat

valencija umor EPA
V Valenciji je 33-letni moški ubil tri osebe. Zakaj je moril v stanovanjski hiši, še ni znano.

Triintridesetletnik se je včeraj okrog devetih zvečer z nožem v roki odpravil iz svojega stanovanja v večstanovanjski hiši. Medtem ko je hodil po stopnicah, je nenadzorovano trkal na vrata svojih sosedov. Odprl mu je 55-letni sosed, ki ga je 33-letnik brez razloga hladnokrvno zabodel do smrti. Zabodel je tudi njegovega 13-letnega sina, ki je očetu priskočil na pomoč.

Moril je ne glede na to, kdo mu je odprl vrata. Zabodel je tudi 48-letno žensko in 44-letnega moškega. Ženska je kasneje v bolnišnici podlegla poškodbam.

Našel ga je policist

Po pokolu se je ves krvav odpravil na ulico, kjer ga je srečal lokalni policist. Ker ga je zanimalo, kaj se je zgodilo, da se moški ves krvav sprehaja po hiši, ga je vprašal, kaj se je zgodilo. Triintridesetletnik je pogledal v tla in nekaj zamomljal. Policist je takoj vedel, da je nekaj narobe, zato je na pomoč poklical kolege. Policisti so ga odpeljali na policijsko postajo. Vzrok napada še ni znan.

Bil je normalen človek

Sosedi, ki so moškega dobro poznali, ga opisujejo kot normalnega, vedno nasmejanega moškega. Ne vedo, kaj se mu je dogajalo v glavi, saj je znan kot vzoren mož in dober oče svoji sedemmesečni hčerkici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.