Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Morila ljubezen ali ljubosumje?

Bosanska policista (Foto: Epa) Žurnal24 main
Bosno in Hercegovino pretresa smrt mladega para v eksploziji bombe. Policija še preverja, ali gre res za usodo Romea in Julije.

Včeraj okoli 13. ure je na parkirišču v mestu Prijedor odjeknila silovita eksplozija. Policija je na kraju dogodka našla trupli 29-letnega Stojana M. in Dragane G., ki bi ravno danes praznovala 18. rojstni dan.

Spekla sem ji že torto, zdaj pa je na njej 18 ugasnjenih svečk.
Draganina teta

V roki mladeniča so našli še eno neeksplodirano ročno bombo, v žepu pa poslovilno pismo, pod katerim je bil podpis obeh, v njem pa je bilo zapisano, da sta smrt izbrala zaradi Draganinega očeta, ki naj bi nasprotoval njuni ljubezenski zvezi, poroča Dnevni Avaz.

Še včeraj dobila petici
A sošolci in prijatelji Dragane dvomijo v takšno razlago, saj vedo povedati, da je bila Dragana zelo veselo in odgovorno dekle in da je bila še včeraj zjutraj zelo dobro razpoložena. Bila je ena najboljših dijakinj tretjega letnika trgovske šole, prav včeraj je dobila dve petici. S Stojanom sta bila par že dlje časa, a ga je Dragana pred desetimi dnevi zapustila, saj ni več prenesla njegovega ljubosumja in maltretiranja.

Včeraj je sošolkam povedala, da se bo z njim še enkrat sestala in mu vrnila nakit in druga darila, ki ji jih je podaril v njuni zvezi. Tej je njen oče v resnici nasprotoval, saj po njegovem Stojan ni bil pravi moški za hčerko.

Grozljiv prizor
Policija je potrdila, da je bombo aktiviral Stojan, zdaj pa raziskuje, kdo je v resnici napisal pismo. Neuradno naj bi ga spisal Stojan sam. Priče so povedale, da je bil pogled na razcefrani trupli para grozljiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.