Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Morilec družini pomagal iskati žrtvi

Srbski policisti so v četrtek zasledovali 23-letnika, ki jim je uspešno bežal ka Žurnal24 main
Srbski policisti so aretirali osumljenca za kruta umora dveh mladih žensk. Morilec je celo sodeloval pri iskalni akciji obeh žrtev.

Policija je aretirala 30-letnega Toplico Markovića, ki je osumljen krutih umorov 19-letne Biljane Obradović in 25-letne Ivane Stojković.

Družine umrlih so doživele dvojni šok; najprej zaradi izgube, nato pa še, ko so ugotovili, da je Marković, ki jim je pomagal iskati obe ženski, preden so ju našli mrtvi, v resnici njun morilec. Ves čas iskanja je tolažil družino, poroča 24sata. Na Facebooku pa je celo napisal: "Kdorkoli je z Ivano preživel samo minutko, ve, kako huda izguba je to za vse. Večno boš živela v naših srcih. Upam, da si zdaj na nekem lepšem kraju."

Biljana in Ivana sta se ob štirih zjutraj na veliko noč vračali domov. Marković, ki naj bi bil bivši Ivanin fant, ju je ustavil in se usedel na zadnji sedež. Z Ivano sta se začela prepirati in dvakrat jo je ustrelil v glavo. Biljana je poskušala pobegniti, a jo je ustrelil v nogo, nato pa še v sence.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.