Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Morilec nekdanji policist

V lokalu Avto Marko na Ruški cesti so odjeknili usodni streli. 31-letni M. F. je Žurnal24 main
Na Ruški cesti v Mariboru je prišlo do streljanja. Moški je ustrelil svojo partnerico, ki je zaradi poškodb umrla, on pa je na kraju obračuna storil samomor.

Neuslišana ljubezen in ljubosumje naj bi bila vzrok, da je 31-letni moški v gostinskem lokalu na Studencih najprej ustrelil tamkajšnjo natakarico, svojo nekdanjo partnerico O. H., s katero se je pred tem še pogovarjal, nato pa je na kraju zločina sodil še sebi.

Moški je bil mrtev takoj, ženska pa je zaradi usodne strelne rane, po nepotrjenih informacijah na glavi, umrla dve uri kasneje v mariborski bolnišnici.

Neuradno smo izvedeli, da je morilec nekdanji policist M. F., ki naj bi svoje delo opravljal tudi v Kopru, a ni bil v vrstah mož v modrem že vsaj šest let. Moški je po svoji nasilni naravi znan tudi policiji, saj naj bi zaradi tega tudi izgubil službo pri policiji.

Kot smo še neuradno izvedeli, naj bi prav tej ženski, sicer državljanki Ukrajine, menda sta bila nekoč tudi poročena, grozil tudi pred enim tednom. Ali so ga zaradi groženj policisti tudi pridržali, nam uradno ni uspelo izvedeti, a naj ga po naših podatkih ne bi.

Motiv in okoliščine dejanja še proučujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.