Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Moškega v Stožicah je morilec zadušil

Zloraba Profimedias
Ljubljanski policisti danes podajajo nekaj več informacij glede včerajšnjega odmevnega umora moškega v ljubljanskih Stožicah. Kot smo že poročali, so policisti ob truplu moškega našli tudi njegovo hči. Ta ni bila poškodovana, policisti so jo predali v varstvo.

Policisti in gasilci, ki so vdrli v stanovanje, so ob truplu moškega našli tudi njegovo hči. Ta ni bila poškodovana.

Da je 56-letni moški, ki je bil od leta 2006 državljan Nemčije, prej pa Slovenije, umrl nasilne smrti, so policisti sporočili že včeraj, domnevo je potrdila tudi obdukcija. V noči iz nedelje na ponedeljek je na obisk v njegovo stanovanje v Stožicah prišel 34-letni osumljenec. Med seboj sta se moška poznala.

V stanovanju je pozno zvečer prišlo do prepira. Kot so že včeraj povedali sosedje, je bilo najprej slišati kričanje, ki pa je - po ugotovitvah policistov - preraslo v fizično nasilje. Storilec je 56-letnega moškega s trdim predmetom večkrat udaril po glavi, nato pa ga je zadušil. Jutro je storilec počakal v stanovanju, nato pa se je odpeljal z osebnim avtomobilom.

Za storilcem je včeraj stekla obsežna iskalna akcija, mediji smo objavili podroben opis storilca. Policisti so zvečer dobili informacijo, da se njegov avto znamke Audi A4 nahaja na območju Dobrove; tam so policisti 34-letnika našli mrtvega, pred njihovim prihodom je v brunarici v gozdu storil samomor s strelnim orožjem.

Motiv za njegovo dejanje še ni znan.

Punčko, ki je preživela noč v istem prostoru kot morilec in ki je zjutraj po njegovem odhodu poklicala policijo, so v oskrbo prevzele strokovne službe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.