Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Moškemu sta preprečila samomor

Pred dnevi so bili policisti iz Škofje Loke obveščeni, da neki moški poskuša storiti samomor. Policista sta mu rešila življenje.

Petnajstega decembra so bili policisti Policijske postaje Škofja Loka obveščeni, da moški iz Železnikov doma poskuša storiti samomor. Ob prihodu na njegov dom sta ga policista našla v omotičnem stanju. Zaužil je namreč večjo količino tablet.

Ker pravočasnega prihoda reševalnega vozila ni bilo mogoče zagotoviti, sta se policista odločila, da bosta moškega v zdravstveni dom odpeljala sama s službenim vozilom.

S seboj sta vzela tudi prazne škatlice zaužitih tablet, da sta lahko zdravniškemu osebju pokazala, kaj je moški zaužil. "Po mnenju prisotnega zdravnika, ki sta mu predala moškega, sta policista s svojim prisebnim in hitrim odzivom moškemu rešila življenje," so v sporočilu za javnost ob tem zapisali na Policijski upravi Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.