Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Moški hudo pretepel žensko z otrokom

pretep, nasilje Shutterstock
Moški je v noči na torek v stanovanju ob prisotnosti otroka davil in pretepal svojo partnerico. Moškega so pridržali, preiskavo okoliščin kaznivega dejanja poskusa uboja pa še nadaljujejo.

V noči na torek so policisti na novomeškem operativno-komunikacijskem centru iz Krškega prejeli klic na pomoč. Na kraj so takoj napotili več policijskih patrulj.

Na kraju so policisti našli poškodovano in prestrašeno žensko z otrokom. Po prvih ugotovitvah jo je nekdanji partner ob prisotnosti otroka močno pretepel, davil ter jo telesno poškodoval, nato pa odšel s kraja kaznivega dejanja.

Policisti so 26-letnika pozneje izsledili, mu odvzeli prostost in ga pridržali. Novomeški kriminalisti tudi danes nadaljujejo preiskavo okoliščin kaznivega dejanja poskusa uboja. Osumljenca so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj in prekrškov z elementi nasilja. Po zaključenem postopku ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Komentarjev 4
  • izRODEk 21:00 23.april 2013.

    Uporabnik @murderone: eno je, če se na spletnih komentarjih zbadamo ali celo žalimo in zmerjamo tako ali drugače: drugo pa je ksenofobija. Tvoj post je kazniv in tukajšnji portal te je dolžan naznaniti policiji, ti pa boš kazensko odgovarjal.

  • murderone 17:30 23.april 2013.

    Če je bil šved al pa cigo zakaj so ga ustavili ?Se vsaj ne bi več množili!Tretji reich se bliskovito približuje!

  • Ferluci 14:03 23.april 2013.

    Si prepričan? Kaj pa če je bil Šved?